Behandlere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søger du lindring til kroppen eller sindet? Eller begge dele. Se, hvad der gemmer sig bag knapperne herunder. Mange behandlere har flere strenge på deres bue.

button
button
button
button
button
button
Kroppen
Kropsterapi

Slæber du rundt på ”sten” i dit liv, er der mange måder at gribe det an på. Hvad kunne du tænke dig? Se yderligere information ved at klikke på foto af behandleren. Og se flere detaljer ved at klikke på linket til behandlerens hjemmeside.
Sindet
Psykoterapi

En grundig forståelse af livets, men også af egne kriser og oplevelser er vejen til et bedre og mere harmonisk liv. Mange fysiske lidelser bunder i ubalance i sindet. Se mere under billederne eller dyk ned i hjemme-siderne.
Massage

Alle vil have glæde af en kyndig massage, der åbner for muskler og nervebaner. Under en rekonvalecens eller ”bare” efter en travl og anspændt tid er det den perfekte måde til at få kroppen i balance igen. Se under fotoene. Og se alle detaljer på de tilknyttede hjemmesider.
button
button
button

 

Her finder du behandling indenfor mange områder.

 

Holistisk healing, yoga, mange slags massage, sakralterapi, mindfullness, homøopati, coaching, meditation, klangmassage, aroma og sten-terapi, parterapi, ridning,
øreakupunktur, kinesiologi, psykologi, livsfilosofi m.m.

 

button
button
button
button
button
button
Forside
Ophold
Spisesteder
Smuk Natur
Kultur og aktiviteter
Ærøske Specialiteter
button