Ophold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter en behandling af krop eller sind, bør man ikke gå ud i støj, traffik og forurening, men finde et sted at bo, hvor det hele kan bundfælde sig i rolige, smukke omgivelser.  Og hvor man kan forkæle sig lidt mere - evt sammen med en partner eller familie.

button
button
button
button
button
button
Bed & Breakfast

En feriebolig, der er blevet mere og mere populær, og Ærø kan byde på et utal af hyggelige og fredelige værelser med forskellige tilbud og venlig atmosfære. Klik på fotoet og se flere detaljer. Klik også  på den evt hjemmeside.
Camping, Vandrehjem
& Shelters


Ærø har også de helt billige opholdsmuligheder, men placeret smukke steder med ro og fred. Se mere under billederne eller dyk ned i hjemme-siderne.
Feriehuse & Lejligheder

I denne kategori er der virkeligt meget forskelligt at vælge imellem. også for små og store familier med meget forskellige krav til indretning. Se under fotoene. Og se alle detaljer på de tilknyttede hjemmesider.
Hoteller & Pensioner

Kan man bedst lide at opholde sig et sted med betjening og lidt mere luksus, har Ærø også vidt forskellige mulig-heder for det. Se mere under billederne og de forskellige hjemmesider.
button
button

Her finder du opholdssteder i mange prisklasser, men alle med ro og gæstfrihed.
Husk at booke behandlingerne først, og husk at det nok er vigtigt at bestille ophold i god tid. Det kan være svært i sommersæsonen 
 

Vi, der bor her, er tit enige om, at bare det at bo her er helbredende i sig selv.
Det er svært at finde stress, jag og ubehagelige omgivelser her på øen.
Og vi håber, du/I finder et rigtigt godt sted at bo,
hvor I kan finde gode oplevelser og glæder sammen.

button
button
button
button
button
button
Forside
Behandlere
Spisesteder
Smuk natur
Kultur og aktiviteter
Ærøske specialiteter
button