picture
picture
Guesthouse Harmoni
www.harmoni-aeroe.dk


Spirit & Bed +
HARMONI TOUCH, SUNDHEDSKLINIK
Vores specialer er:
MEDITATION OG TAICHI,
Massage for sjælen - Homøopati for ånden Samfundsrelaterede sygdomme -Stress symptomer

Se også under ”KROPPEN” og ”MASSAGE”, ”B&B” og ”SPECIALITETER”

Adresse:
Guesthouse Harmoni
v/Marijanne og Erik Kjær
Sundhedsklinik og Guesthouse
Vejsnæs 2 5970 Ærøskøbing
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobil: +45 61 75 48 84
Guesthouse Harmoni 

GUESTHOUSE HARMONI, Spirit & Bed, er et holistisk spirituel overnatningssted og sundhedsklinik, som ligger mellem hav og mark tæt ved naturstranden på Ærøs sydligste plet, Vejsnæsnakke.
En kombination, som er helt ideel for dig, som søger velvære, afslapning, ro og en varig forbedring af dit sind og din sundhedstilstand.
Efter et besøg hos Guesthouse Harmoni vil du finde vejen til en ny livstil, der vil give dig en forbedret livskvalitet og en fornyet positiv indstilling til livet.
Vi, Marijanne og Erik, skaber omgivelser - helt perfekte for Jer - som søger balance i livet.
og arbejder bggge med forskellige behandlinger.

Vi anbefaler en uges rekreationsophold og lejer derfor kun ud ved min. 3 nætters ophold .

Mulighed for forskellige behandlingsformer, MEDITATION OG TAICHI, og massageterapi på stedet HARMONIITOUCH –SUNDHEDSKLINIK v. Marijanne Meyer og Erik Kjær er et Holistisk spirituelt behandlingssted, der ligger i GUESTHOUSE HARMONI og tilbyder:
*HEALING med *Klassisk Homøopathi - med vægt på Konstitutionsbehandling ved kroniske symptomer - personlig udviklingog genetisk afcodning *Lydterapi med tibetanske syngeskåle ved psykosomatiske lidelser *Traumaforløsning med kropsterapi synkron ved akut og kronisk choktilstand *RelationsClearing og Aurabalancering med Energy i ydre kropsfelter ved træthed og depression *Find Dit Lys... Spirituel vejledning og transpersonal refleksion ved desorientering og kriser i livet.

Formålet med alle behandlinger er:
Postural integration og forståelse af livets kriser, sygdom, oplevelser, problemer, lidelser, symptomer som kommer til mennesket for at bringer det til mere bevidsthed og selvansvarlighed og et valg til et bedre liv i harmoni med sig selv og relationsomverdenen.
Visionen er en verden uden smerter og sygdom. Igennem ren erfaring af nuets kraft, som forsøger at hjælpe hvert eneste guddommelige skabning.
Missionen er at hjælpe medmennesker på vej til unik selvhelbredelse og indre skønhed i forening med universets kraftkilde.
Alle behandlinger/ sessions varer mellem 60 og 120 minutter og koster 500 kr med én terapeut. Når 2 terapeuter arbejde synkront, koster det 800 kr.

Der er også mulighed for workshops og uddannelsesforløb, fordrag såvel som specielle kurophold og rekreationspakke.

OBS : VI KALDER VORES KLIENTER FOR RELATIONER.
Det betyder, vi går ind i en relation og vil møde dig der.
button
button
button
button
button
button
Forside
Behandlere
Sindet
button
button
button
button