picture
picture
Andelen Guesthouse
www.andelenguesthouse.com


Oplev helt unikke og eksklusive overnatninger i 6 smukke værelser med hver deres stemning: originale, rustikke bjælker, ganske særlige detaljer og kunst fra mange kulturer. Et hotel skabt med omhu i et restaureret 1800tals kornlager midt i den charmerende, gamle eventyrby Ærøskøbing. Rum med personlighed og farverige østerlandske indslag hentet hjem fra mange rejser af den omsorgsfulde vært. Rummene er i flere størrelser og priser. Lækkert fælles badeværelse for 5 af værelserne. Gratis Wi-Fi og kaffe/te faciliteter. Køleskab og ismaskine i fællesområdet. Grill i haven.

Kåret som bedste cykelovernatning på Fyn og øerne. Udlejning af kvalitetscykler (dame/herre), børneladcykler og sågar en smuk Rickshaw. En god måde at opleve øen på. Og så er der gratis adgang til Danmarks mindste biograf, indrettet i samme bygning. Priser på værelser 1-2 pers 1100, - 3 pers 1400,- Luksussuiten 2750,-

Andelen Guesthouse

Søndergade 28 a, 5970 Ærøskøbing
+45 61 26 75 11
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Det er sjældent, man oplever et hotel, hvor man både kan mærke historiens vingesus fra husets tid som kornkammer og den mest moderne luksus i et utrolig harmonisk udtryk. Bare at gå rundt i huset, pas på de gamle, lave bjælker!!, se på al kunsten, overraskelserne, detaljerne, der er kælet for og så tænk på, at det hele - ide og det omhyggelige håndværk, dekorationer og atmosfære - er skabt fra bunden af den vært, der tager imod og i det hele taget sørger for én.
Det er ikke underligt, at Andelen Guesthouse har fået ExcellenceAward som et af de bedste hoteller i Danmark af ”HotelsCombined”.


Der er også adgang til en stille, særegen have og terrasse med muligheder for grill og tilberedning.
Som sagt er det ikke et helt almindeligt hotel. Værten har bragt ting hjem fra mange rejser, og det er også muligt her at købe spændende smykker og nøgleringe fra fjerne lande.
Foruden adgang til gratis Wi-Fi, kvalitets te/kaffe og informationer om alle øens attraktioner.
Morgenmad kan enten tilberedes på hotellet og indtages på terrasse eller i haven. Eller man kan også vælge at gå på byens torv og spise i en af cafeerne.


Ærø opleves især godt fra en cykel, cykelstier i smuk natur, langs havet og markerne gennem små byer - og på en stille cykel møder man måske en flok rådyr.
Besøg også Vitsø’s rige fugleliv, hvor man kan se ikke bare et rigt fugleliv men også havørne. Tag kikkert med.
Guesthouse Andelen har velholdte, hvide/sorte enkeltcykler (dame/herre), 3 & 7 gear, ladcykler til børn eller hunde, babysæder eller med trailers til leje for 100 kr pr dag (kl 8 – midnat). Gratis lån af cykelhjelme. Eller hvad med en rickshaw? Reservation tilrådes.
Men glem ikke en gåtur i det idylliske Ærøskøbing, Her er et par billeder fra byen. Og Danmarks mindste biograf, der ligger i stueetagen, er gratis for Andelen Guesthouse´s overnattende gæster.

button
button
button
button
button
button
Forside
Ophold
Hoteller og Pensioner
button
button
button
button