Caféer

 

 

 

 

 

Café Aroma
www.cafe-aroma.dk
Havnepladsen 1, 5970 Ærøskøbing
+45 62 52 40 02 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Forårsåbent: 27. marts til 27. juni torsdag-mandag fra 11 – 20
Sommeråbent: 29. juni til 31. august dagligt fra 11 – 22
Efterårsåbent: 1. september til 24. oktober torsdag-mandag fra 11 – 20


ET UNIVERS AF ÆRØSK SMAG OG STIL I FØRSTE PARKET TIL HAVNEFRONTEN Stemningsfuld café placeret centralt ved havnen i Ærøskøbing. Forkæl dig selv med en pause på vores store terrasse med udsigt til færgen og havnelivet.
Hos Café Aroma finder du altid lækker veltillavet mad, fx mættende salater, saftige burgere (også glutenfri), vegetarretter, fish and chips og mange andre lækkerier. Du kan også nyde et lille stop over en kop kaffe, en Ærø-øl eller en cocktail.

Find os også under: ”HOTELLER” og "DELIKATESSER”
Nyrøget alle ugens dage
fra påskeferie til efterårsferie
www.ærørøgeri.dk
Ærøskøbing Havn 15, 5970 Ærøskøbing
+45 62 52 40 07 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gruppereservationer/information: 20 68 48 07

Her anvendes FÆRØSK LAKS med garanti uden GMO, antibiotika eller vækstfremmere, de har haft en ustresset tilværelse, god plads og godt havmiljø. Derfor et højt indhold af omega 3. Her er FRITURE-FRIT område, men lækre pommesfrites!! Men der er også altid varmrøget sildefilet, markrelfilet, forel, ørred, hellefisk og escolar eller røgede rejer m/u hvidløg. Eller røger ål eller fiskefrikadeller.
Alt kan serveres med brød, smør, salat eller kartoffelsalat. Diverse lækre sandwiches med kold eller varmrøget fisk.. Mange forskellige drikkevarer til børn og voksne + kaffe, cappucino eller is . Eller måske varm chokolade med flødeskum.
Nyd maden med udsigt over havnen eller i gården med sol og læ. Eller køb med hjem - evt i rejseemballage. feks til turen med færgen hjem. Velbekomme.
På Torvet – Caféen
www.paatorvet.dk
Torvet 7, 5970 Ærøskøbing
+45 28 72 46 50 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Her midt i det historiske Ærøskøbing er maden langt fra gammeldags, men spændende tapas-variationer, salater med uvante ingredienser og frokostanretninger.
Stemningen er hyggelig, og man kan mærke glæde bag det hele. Glæde over at kunne tilbyde velsmag og madoplevelser med en viden om, at al maden ikke bare er lokal, men så økologisk og bæredygtig som overhovedet muligt.

Serveret i det smukke, nyrenoverede lokale eller på torvepladsen udenfor med træet og de to hvide pumper, der var byens eneste offentlige vandforsyning indtil 1950erne.
Der kan bestilles mega-sandwiches feks også til en større gruppe - sultne efter en vandring på vores skønne ø. Cafeen er en del af hotellet ”På Torvet” (se under ophold) med den samme filosofi om jordnær enkelthed og omhu for gæsterne. Cafeen leverer morgenmaden.

Find os også under: ”HOTELLER”
”Mere end bare god mad”

Man nyder den hyggelige atmosfære, fordi alle, der arbejder i cafeen, tydeligvis er glade for stedet, tankegangen og hinanden.
Det kan mærkes. Det er ikke det eneste sted på Ærø, hvor der kæles for kvalitet og lokale produkter. Men her er det tanken, der gennemsyrer ALTING.

Det er muligt at bestille takeaway, og alt leveres i emballager, der er 100% komposterbare fremstillet af bambus og mindst 80 % er genbrug.
Selv tandstikkerne er små strimler af bambus, som jo er en hurtigvoksende græsart uden behov for kunstgødning. Økologi og bæredygtighed er værten, Mettes, vigtigste drivkraft.
Det smages i den lækre mad. Og det betyder ikke bare noget for farver og anretninger. Det giver gæsterne en ekstra oplevelse at vide, hvor ingredienserne kommer fra.
Det hele er usigeligt friskt og lækkert. Brødet er nybagt og en oplevelse for både synet og smagen. Man kan få at vide, hvor på øen kødet i spegepølsen har gået på græs Blandt leverandørerne af de lokale produkter er bla Solbo Grønt (se under gårdbutikker) hvor dyrene er fritgående og hele bedriften uden kunstige ”tilsætninger”af nogen art, (måske bortset fra brun sæbe). Grøntsagerne vokser i højbede uden sprøjtning, og alt det, der luges er foder til dyrene.
button
button
button
button
button
button
Forside
Spisesteder
button
button
button
button
button