picture
picture
GuestHouse Harmoni
www.harmoni-aeroe.dk


Spirit & bed +
HARMONI TOUCH SUNDHEDSKLINIK
Vores specialer er
MEDITATION OG TAICHI,
Massage for sjælen -
Ernæringsvejledning for kroppen
Homøopati er sindets behandling.
Rensning og styrkelse af immunsystemet. Samfundsrelaterede sygdomme.
Akutte sundhedskriser.
Stress symptomer  
Fastevejledning.

Se også under ”SINDET” og ”MASSAGE”, ”B&B” og ”SPECIALITETER”

Adresse:
Guesthouse Harmoni
v/Marijanne og Erik Kjær
Sundhedsklinik og Guesthouse
Vejsnæs 2 5970 Ærøskøbing
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mobil: +45 61 75 48 84
GuestHouse Harmoni er et holistisk spirituel overnatningssted og sundhedsklinik, som ligger mellem hav og mark tæt ved naturstranden på Ærøs sydligste plet, Vejsnæsnakke. En kombination, som er helt ideel for dig, som søger velvære, afslapning, ro og en varig forbedring af din sundhedstilstand. Vi kan hjælpe mennesker med psykosomatisk symptomer pga uforløste,traumatiske oplevelser i en relation.
Efter et besøg hos Guesthouse Harmoni vil du finde vejen til en ny livstil, der vil give dig en forbedret livskvalitet og en fornyet positiv indstilling til livet. Vi skaber omgivelser - helt perfekte for dem - som søger balance i livet.
Vi er selvforsynende med økologiske grøntsager, frugt og æg - således tilbyder vi en stor og lækker økologisk morgenbuffet i vores dejlige landkøkken.

Vi tilbyder 1 familieværelse ( 795 kr ) - 1 dobbeltværelse ( 695 kr) - 1 enkeltværelse ( 495 kr ) - 1 x 5 pers. lejlighed family loft appartment med egen køkken og bad og egen indgang ( 1295 kr ) - og 1 lille Art-Cottage til retreat ( 745 kr ).
Alle priser gælder for en nat inkl. morgenmad, sengelinned, håndklæder, kaffe og te, gårdsuppe og Harmoni-kage. Vi anbefaler en uges rekreationsophold og lejer derfor kun ud ved min. 3 nætters ophold. Mulighed for forskellige behandlingsformer, MEDITATION OG TAICHI, og massageterapi.

HARMONIITOUCH – SUNDHEDSKLINIK er et Holistisk spirituelt behandlingssted, der ligger i GUESTHOUSE HARMONI og tilbyder HEALING med
*Helkropsmassage REBALANCING med økologisk duftolier og HARMONI-CREMER
*Klassisk Homøopathi - Konstitutiionsbehandling for personlig udvikling og genetisk afkodning
*Lydterapi med tibetanske syngeskåle ved psykosomatiske lidelser
*Trauma- og refleksionsterapi v/ Erik Kjær ved akut og kronisk choktilstand
*RelationsClearing og Aurabalancering med Energy i ydre kropsfelter ved træthed og depression.
*Find Dit Lys ... Spirituel vejledning og transpersonal refleksion ved desorientering og kriser i livet.
Formålet med alle behandlinger er: Postural integration og forståelse af livets kriser, sygdom, oplevelser, problemer, lidelser, symptomer som kommer til mennesket for at bringer det til mere bevidsthed og selvansvarlighed og et valg til et bedre liv i harmoni med sig selv og relationsomverdenen.
Visionen er en verden uden smerter og sygdom. Igennem ren erfaring af nuets kraft, som forsøger at hjælpe hvert eneste guddommelige skabning. Missionen er at hjælpe medmennesker på vej til unik selvhelbredelse og indre skønhed i forening med universets kraftkilde.
Alle behandlinger/ sessions varer mellem 60 og 120 minutter og koster 500 kr med en terapeut. Når 2 terapeuter arbejde synkront, koster det 800 kr. Det er også mulighed for workshops og uddannelsesforløb, fordrag såvel som specielle kurophold og rekreationspakke.

OBS : VI KALDER VORES KLIENTER FOR RELATIONER. Det betyder, vi går ind i en relation og vil møde dig der.
button
button
button
button
button
button
Forside
Behandlere
Kroppen
button
button
button
button